TERMĀLĀ UZLIKA PULSAR PROTON FXQ30

Kods: 76653

Ražotājs: Pulsar

€ 2090.00
UZ GROZU
Viegls un kompakts
Ar vieglo un kompakto Proton FXQ30 jūs ne tikai neapgrūtināsit sevi, bet arī saglabāsiet ierasto šautenes un tēmekļa līdzsvaru.

Izmantojot Pulsar PSP (precīzas ekrāna pozicionēšanas) adapteri. Pēc pirmās Proton uzstādīšanas un regulēšanas jums tas vairs nav jāpielāgo. PSP adapteris ļauj ārkārtīgi ātri uzstādīt Proton uz tēmekļa un no tā, savukārt precīzais ekrāna pozicionēšanas mehānisms nodrošina, ka displejs ar termisko attēlu ir ideāli centrēts tvēruma redzes laukā.

Optisko un elektrisko komponentu izkārtojums apvienojumā ar ārkārtīgi precīzu optisko un programmaparatūras izlīdzināšanu ļauj medniekam izvairīties no jebkādas papildu kompensācijas vai pielāgojumiem, ko izraisa priekšējais stiprinājums, kas “sēž” tēmekļa objektīva priekšā.

Daudzpusība
Proton FXQ30 vislabāk darbojas ar 1,5–4x palielinājumu, un ar PSP adapteri varat to piestiprināt pie tēmekļiem, kuru objektīva diametrs ir no 40 mm līdz 56 mm. Tas nozīmē, ka varat izmantot Proton ar populārākajiem tvēriem, piemēram, 1,5–6 × 42, 2–8 × 42, 3–9 × 40, 2–12 × 50, 3–12 × 56.

Un, ja jums ir nepieciešams tēmeklis, jūs varat pārveidot savu priekšējo agregātu par termomonokuli dažu sekunžu laikā, vienkārši nomontējot Proton no dienas tēmekļa un savienojot to ar Pulsar 5х30 В monokulāru.

Lietošanas ērtums
Proton modernajam termiskajam objektīvam nav nepieciešama fokusēšana. Gan mērķis, gan fons būs fokusā 15 metru attālumā. Visas vadības pogas šajā kompaktajā ierīcē ir sasniedzamas. Turklāt izvēles Bluetooth tālvadības pults ļauj par tām aizmirst pavisam. Jūs varat ērti piestiprināt tālvadības pulti pie pistoles statņa, kas dublē priekšējo stiprinājuma vadību.

Premium funkcionalitāte
Neskatoties uz nelielo izmēru, Proton FXQ30 ietver augstākās klases komponentus un funkcijas:

  • Ļoti jutīgs 384 × 288 px @ 17µ sensors ar NETD <40 mK
  • Triecienizturīgs magnija sakausējuma korpuss ar ūdensnecaurlaidības pakāpi IPX7 un pretsitienu līdz 0,375 H&H, 12 gabarītu un 9,3 × 64
  • Integrēts foto un video ierakstītājs ar 16 GB iekšējo atmiņu
  • HD AMOLED displejs
  • 8 krāsu paletes
  • Integrācija ar iOS un Android ierīcēm


Iekļautie aksesuāri:
  • PSP – 42 mm gredzena adapteris
  • PSP – 50 mm apvalka adapteris
  • PSP-V Weaver sliedes stiprinājums
Uz augšu